Bir bayan nasıl orgazm olur Bir bayan nasıl orgazm olur Bir bayan nasıl orgazm olur

     yani bir bayanın orgazm olduğunu anlamamı sağlayabilecek tek şey, onun bir bey benzer orgazm olması ! bu dek saçma bir herneyi benzememe etmemin yıllarımı alması ne hödükçe ! şimdi, bu saçmalığın yarattığı birkaç soruna değinelim: penetrasyon sırasında fazla heyecanlandığım nedeniyle ve “erken” boşalmaktan korktuğum için, partnerimin boşaldığından sakıncasız yürütmek ve bizleri hayli heyecanlandırabilecek şeyleri lakin ondan ardından etmek istiyorum.
     Ama orgazm olup olmadığını anlayamıyorum. mesela cunnilingus’u düşünün: Eger ben yavaşlamazsam, ortada bir yavaşlama imkansız ki?!

Yani, eger ben orgazmı benzememe edemezsem, partnerimin gevşemesi olası değil.
Ama arkadaşım gevşemezse de benim orgazmı değişik bir şey etmem olası değil kadar görünüyor. Ne çelişki! partnerimin orgazmı nasıl geçinmek istediyini bilmiyorum. (rahatlamak ve soluklanmak mı istiyor,
aksi halde mesela hatta fazla uyarılmak mı istiyor?
) partnerim orgazmı nasıl keyif sürmek isterse istesin, benim ona şunu sağlamama imkan yok. Olayın farkında dahi değilim ki çoğunlukla ! Olabilsin de o orgazm olurken ben hızlanmam gerektiği mesajını alıyorum.
     Ve yahut o orgazma yaklaşırken ben orgazm olduğunu ve bu bu yuzden yavaşlamam gerektiğini sanıyorum. en talihsiz yanı, partnerimin orgazmını seyredemiyorum. , ne süre gerçekleştiğini dahi bilemiyorum. mesela – Sebep orgazm olduğunda bana söylemiyorsun? – Söylerdim de, ben orgazm olduğumda sen hiçbirzaman evde olmuyorsun ki. bu sorunların hiçbirine mantıklı bir çözümüm yok. Yalnızca ilkine, demek ki çabuk (“erken”den kastım: arkadaşım açısından erken) boşalmaktan kaçınma meselesine bir “çözüm” buldum. (ama ne çözüm!) çok heyecanlandığımı ve boşalmak istediğimi hissettiğimde, partnerime şunu doğrudan soruyorum. Tabii ki insanlar böylece bir durumda “ay yok takip et ne boşalıyon hemen” demeyecek dek nazik olduklarından, hiç bir zaman cidden ne istediklerini bilemiyorum. Ama en azından kendimi hatta iyi hissetmemi sağlıyor. kendimi şimdiye kadar aşırı utandırmadan şurda bitiriyorum.mersin escort kadın orgazmı nasıl bir ne acaba…